ХНА ПЕЛЮСТКИ ТРОЯНД (ROSE PETALS)

Moran
510,00
грн.
Порошок пелюсток троянд додається до професійної хни Moran при фарбуванні й використовується в преміальних SPA-процедурах із безбарвною хною Moran або як окремий продукт. Має приємний аромат троянди. Пелюстки троянди багаті на вітаміни й мікроелементи: вітамін А покращує стан шкіри, волосся; вітамін В3 покращує вуглеводний обмін, має судинорозширювальну дію; вітамін С підвищує імунітет, сприяє утворенню колагену; вітамін D забезпечує кальцієво-магнієвий баланс; вітамін E – сильний антиоксидант; калій – життєво важливий внутрішньоклітинний елемент, від рівня якого залежить водно-сольовий баланс; мідь необхідна для правильного обміну речовин; йод бере участь в утворенні гормону щитовидної залози – тироксину; кальцій становить основу кісткової тканини, нормалізує обмін води в організмі

Застосовуючи пелюстки троянд у різних формах, можна отримати неймовірну кількість лікувальних дій: протигрибкову, протизапальну, антиалергічну, антитоксичну, еротизувальну, антиоксидантну, протинабрякову, розслаблювальну, тонізувальну, антисептичну.

Дія
• Має потужний антиоксидантний ефект, скрабує шкіру голови, усуває лупу, свербіж, печіння та подразнення.
• Тонує світлі відтінки блонду. Усуває небажану жовтизну. Робить відтінки холоднішими.
• Багаті вітамінами пелюстки троянд мають заспокійливі, антисептичні, ранозагоювальні, протизапальні властивості.
• Потовщує структуру волосся, надає здорового вигляду, блиску та м'якості.

3 варіанти застосування
• 1: для посилення лікувальних властивостей хни та легкої нейтралізації небажаної жовтизни додається 1–2 ч. ложки (5–10 г) пелюсток троянд на 1 пачку хни (50 г).
• 2: для максимальної нейтралізації жовтизни та отримання карамельних відтінків блонду змішується з Хербал хною (світлі відтінки, починаючи з рівня 8) або безбарвною хною в пропорціях один до одного.
• 3: застосування в чистому вигляді на світле волосся. Змішати пелюстки троянд із протеїновим розчином у пропорціях 1 до 4 або 1 до 5. Нанести на чисте волосся. Якщо волосся дуже пошкоджене, попередньо нанести буфер і не змивати. Витримати на волоссі від 5 до 20 хвилин.

Об'єм: 50 г. Паперова індивідуальна упаковка.

Інгредієнти:
• пелюстки троянд.