Хербал Хна (Herbal Henna)

Moran
510,00
грн.
Хербал Хна Moran найвищого ґатунку «люкс» – це молоді пагони лавсонії, які збираються вручну. У виробництві хни Moran використовується передовий метод обробки – кріозаморозка, що дозволяє зберегти всі корисні компоненти (ензими, амінокислоти та олії). Палітра складається з 8 сучасних мідно-золотистих відтінків.

Ефективна хна «Хербал» ідеально підходить для фарбування волосся у будь-якому віці, не має протипоказань для застосування під час вагітності та грудного вигодовування. Це абсолютно новий унікальний продукт, який використовується у професійній лінійці косметичних засобів. Фарбуючи волосся за технологією Moran Professional за допомогою хни «Хербал», можна бути на 100% впевненим у стійкості кольору та зміцненні локонів.


СКЛАД
Лавсонія
Амла
Брахмі
Шикакай
Брінгарадж
Індіго
Екліпта
Харад
Засіб виробляється за новітніми формулами з використанням кріозаморозки, завдяки чому хна очищається від зеленого пігменту, що незмивається. Хербал хна містить тільки цілющі екстракти тропічних рослин: амли, лавсонії, шикай, індиго, харад, екліпти, брахмі. Всі ці трави зібрані в екологічно чистому штаті Раджистан (Індія), які ферментація відбувається із застосуванням запатентованих технологій.

Готовий б'юті-продукт можуть використовувати навіть підлітки та люди старшого віку, не побоюючись появи алергічних реакцій (за винятком індивідуальних особливостей). Для приготування суміші з хни не потрібні хімічні проявники, а сивина при цьому зафарбовується на 100%.

Багатий лікувальний склад препарату сприяє тому, що волосся повністю відновлюється на клітинному рівні.

Результат використання «Хербал» Хни:
стійке фарбування тривалий час;
сильне та здорове волосся;
повернення обсягу та пружності пасмами;
усунення жирності шкіри та проблем з випаданням волосків;
захист від негативного впливу природних факторів;
зміцнення кучерів та надання їм здорового блиску.
Завдяки великому вибору відтінків можна пофарбувати локони у бажаний колір.
Важливо! Для розширення відтінків слід використовувати безбарвну хну.